Wednesday, October 24, 2007

How to unlock iPhone without a computer

If you haven't already purchased a license please Click here to start.

This method does not require a computer:

Please note that after 11/9/07 if you restore or update your iPhone Apple will not be updating your phone to 1.1.1 but 1.1.2 which these instructions will not work with. If you already have 1.1.1 on your iPhone after 11/9 please follow these instructions.

The only thing you will need is a Wi-Fi connection. Please follow these steps very carefully. Your phone will start behaiving odd. Ignore it and move onto the next step.

These instructions will work on iPhones for firmware 1.1.1 right out of the box. You do not even need to connect to a computer to start. We suggest restoring your phone before starting with these steps. If something goes wrong just perform the steps again from the beginning.

1. On the Activation Screen, slide the bar to the right to get into emergency dialing.

2. Type *#307# and hit Call, the phone will start ringing and diplay 1 Calling.

3. On the top right corner of the screen you will see the numbers *#307#, delete all the numbers from the top right of the screen. Press 0 and then call.

4. Press Answer, then Hold and then Decline.

5. Go to Contacts and create a contact by pressing the + sign on the top right. Tap add new Url and type prefs://1f and save it. Then add another URL and type jailbreakme.com and save it.

6. Click on the prefs://1f and you can select your WiFi network. Exit by pressing home and then Call the number 0 from the emergency screen. Again press Answer, Hold then decline.

7. Select the second URL called jailbreakme.com of the contact you created and and follow the Install AppSnapp. The next thing you will see is your main home screen (Slide for emergency), just wait it out and your phone will start calling you on its own. The number on the caller ID should be the the number 1*. Slide to accept the call and reboot the phone.

7a. If in the event you reach this step and pull up a webpage and you get a blue box with a question mark instead of the actual page itself in Safari, or your phone constantly goes back to the emergency screen and does not restart you will need to restore your phone to an older version of 1.1.1 which can be done by following these directions (please note you will need an apple computer to perform 7b (if you do not have an apple computer please try an alternate method):

7b. Download this software first. Rename the downloaded file to: 1.1.1.ipsw then while your phone is plugged into your computer and iTunes is open hold down both the power and home keys until you notice the icon for your iPhone disappear from iTunes. At this point let go of the power button but continue holding the home key until iTunes gives you a message stating that your phone is in recovery mode. Press OK and then hold down option (or shift for a windows computer) and press restore. Then select the iPhone1,1_1.0.2_1C28_Restore.ipsw file which you downloaded. After iTunes restores your phone to this version of 1.1.1 software you will get an error. On a Apple computer open the iNdependence software and your phone will automatically come out of recovery mode. If it does not unplug your phone and plug it back in again. simply follow the steps again from step one.

8. Now AppTapp is on your Home Screen so you can install SimFree v1.7 directly on the phone. Go to settings, general, auto-lock and select never. Go back home, Click on Installer, Cancel the update, go to sources on the bottom right.

9. In Sources press Edit, Add, and type in http://tinyurl.com/2qxpe6 (double check to make sure you get it right). Accept the AppTapp installer message and it will show iPhoneSimFree on your Install list.

10. After that you must go to the install button on the bottom of the screen. Click on the System folder then select BSD Subsystem, then press install. When it finishes you will see * iPhoneSimFree * as a folder on your screen. Select it and install the software. Click on the home key when done.

11. You should now run SimFree v1.7.

12. You will get an error to contact the retailer (if you get any other error but this message you need to restore your phone and start all over again). This is good. Now, send us an email with your order number and IMEI number. We will send you an email back telling you to try the software one more time.

13. Run sim free and your phone will be unlocked.

If you haven't already purchased a license please Click here to start.

13 comments:

blytheloompa said...

this is a very handy methods.. but i couldnt get the simfree through, and i still couldn't use my simcard.
what dhould i do?

Wireless Imports said...

You will need to email us directly for tech support.

boorton said...

I need some tech support...Right now I'm stuck on step 12 going on 13 how do I get contact of you guys.

Wireless Imports said...

Please go to www.wirelessimports.com and go to the contact us page to get in touch with us. Please note that you will have to give us your order number to receive any tech support.

freetheiphone said...

hi there I found some great tips how to unlock 1.1.2 on this website, it really helped me
http://vomoco.blogspot.com/
I hope it helps

Unknown said...

Why not try X-SIM now? Very easy to implement too: http://www.oem-drivers.com/2008/01/27/turbo-x-sim-unlock-iphone-otb-112-all-locations/

avsaotel said...

Crianhas she helped me so much that one time when I will be stronger
tekirdağ koltuk yıkama
tekirdağ halı yıkama
tekirdağ halı yıkama
tekirdağ halı yıkama
tekirdağ çilingir
okey sitesi açmak

tekirdağ halıyıkama
ankara halı yıkama
tekirdağ temizlik
ankara tel örgü
mankenler
cast
su pompası
ısı yalıtım
kilo vermek
edirne temizlik
adads

orjin krem said...

Orjin Krem
Etiketler: Orjin Krem
Kış temizliğinden sonra keyif kahvemin keyfini çıkarmak istiyorum! – Orjin Kremi Kulanın
Orjin Krem‘in pratik kullanımı ile iş yerinde dahi olsanız, kendinize ayıracağınız 5 dakikalık zaman
diliminde, ağrılarınızın hafiflediğini daha ilk kullanımda fark edeceksiniz. Orjin Krem‘in düzenli kullanım
sonucunda kronik ağrılarınızı yok etmekteki başarısının gerek profesyonel gerekse sosyal hayatınızdaki
olumlu yansımalarını göreceksiniz.
Tamamiyle bitkisel özlerden oluşturulan özel formülü ile Orjin Krem’i sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için
yarattık.
Orjin Krem Sipariş Hattı
0212 653 25 18 www.orjinkrem.tc

Profesyonel Seo said...

Bir Projeksiyon Nasıl Alınır , Kime Danışmalı ?


Bir profesyonel olarak projeksiyon almak isteyen ama karar veremeyen son kullanıcılara hak veriyorum . Neden derseniz ilk etapta her kullanıcı şu şekilde düşünüyor .

-ilk önce giderim bakarım görüntüsü en güzel olarak projeksiyon hangisi ise satıcının da yardımı ile bir tanesini alıp getiririm sonrada gelsin filmler gelsin oyunlar

Böyle bir karar verip sonra projeksiyon almaya giden son kullanıcı kesinlikle başına gelmesi yüksek muhtemel olan şu iki şeyi yaşayabilir . Bunlardan birincisi ihtiyacının çok fazlası olan bir projeksiyonu alır ve fazladan bir dünya para bayılır ikinci seçenekte ise yanlış bir projeksiyon alır eve gelir ve bu projeksiyonlardaki görüntü kalitesi çok kötü kullanışlı değil der . Bu düşüncesi betavizyon ile tanışmış bir arkadaşının evinde projeksiyon'da film seyredene kadar sürer . Betavizyon ile tanışan bir projeksiyon kullanıcısı ilk olarak projeksiyonu alırken bilinçlidir ve parasını boşa harcamaz sonrasında ise projeksiyon cihazının lambası bittiğinde diğer kullanıcılar gibi yüzlerce doları lamba için harcamaz BetaViyon bu durumda kullanıcını lambasını alır dört'te bir fiyatına  yeniler ve kullanıcıya geri teslim eder .




Profesyonel Seo said...

BetaVizyon sayesinde milli servetimizin büyük bir kısmı ülkemizde kalıyor sadece bukadar da değil . Dünyada lamba yenilem teknolojisini geliştiren ve yenileme cihazının tek sahibidir . Patlamış yada bitmiş olan projeksiyon lambasını en yakın kargoya teslim ediyorsunuz üzerine betavizyon adresini yazıyorsunuz tabiki sonrasında betavizyon servisine gelen lambanızın içindeki burner dediğimiz kısmı büyük bir özenle çıkartılıp yeni burner mikron oranında hassas lamba yenileme cihazımızda takılıyor sonrasında tüm ışık aayarları odaklanma ayarları yapılıyor ve test aşamasına geçiyor bu aşamada ayrıca cihazınızın temizlik bakımları yapıylıyor ve eğer gerekiyorsa optik bakımıda yapılıyor . Tüm testlerden geçen projeksiyon lambası yada komple cihazı gönderdiyseniz projeksiyon cihazınız özenle vakumlanıyor ve özel karton paketine konuluyor ve size geri gönderiliyor . Teknik servise giren tüm projeksiyon cihazları 6 ay garantili olarak çıkar eğer sadece lambayı gönderdiyseniz böyle bir durumda ise sadece lambanıza 6 ay garanti veririz .




Profesyonel Seo said...

Optik bakım dedikten sonra bundan bahsetmeden geçemeyeceğim . Projeksiyon
cihazlarındaki en önemli kısımlardan biride optik bölümdür . Cihazınızın içinde bir dizi lens ve aynalar vardır . Bu lensler ve aynalar sayesinde görüntünün renkleri  , parlaklıkları ve diğer geri kalan herşeyi ayarlanır . Bu aynalardan yada lenslerden birinin üzerine bir toz bile gelse  , cihazınız çalışırken bu perdede koskocaman bir leke olarak karşınıza çıkar bu tozlar çoğaldığında ise artık görüntü kirliliği yerini karanlık ve bulanık bir görüntüye bırakır . Siz son kullanıcılara tavsiyem cihazınızı en az 6 ayda bir komple bakım yaptırın unutmayın projeksiyon bir zevk işidir ve hiç kimse çay bardağında bir sinek istemez .





BetaVizyon Projeksiyon  Sistemleri

Tel : 0212 521 57 50

Web : http://www.BetaProjeksiyon.com



Tag : projeksiyon , lamba yenileme , betaprojeksiyon , betavizyon , projeksiyon lambası , projeksiyon tamir,projeksiyon onarım , projeksiyon servisi

Profesyonel Seo said...

Projeksiyon Lambası Yenileme Nasıl Oluyor ?


Bu bilgileri daha önceki yazılarımda bir kaç kez tekrar etmeme rağmen burada bir kez daha üzerinden geçmek istiyorum . Projeksiyon cihazları önemine göre 3 ana kısımdan oluşur Projeksiyon Lambası , Optik Bölüm ve Lcd Paneller . Ben bu yazımda Projeksiyon Lambalarının yenilenmesinden bahsetmeye çalışacam . Bildiğimiz gibi Projeksiyon Lambası belli bir ömrü ve çalışma saati vardır bu saat bittiğinde yada bitmesine yakın bir zamanda artık ışık gücü düşer düşer ve son noktaya geldiğinde ya patlar yada artık çalışmaz duruma gelir . Patlar derken korkmayın infilak etmez , normal evde kullandığımız Ampül lerin patlaması gibi içindeki malzeme yok olur . Tabi söylemeden edemeyeceğim gerçekten patlayarak cihaza zarar veren amatörce yenilenmiş lambalarda yok değil . Hemen yeri gelmişken bu konuya açıklık getirelim . Malesef ülkemizde bir sektörde tutunamayan ve daldan dala atlayan karga kuşları gibi meselk değiştiren insanlar var bunlardan bir kısmı şuanda Lamba Değişimi ve Projeksiyon Lambası satıyorlar . Bu insanlar reflektörün üzerinden burner dediğimiz kısmı katır kutur söküp sonra sertleştirilmiş bir alçı ile çin malı burner'i yine elleri ile monte ediyorlar . Böyle bir çalışmada başınıza gelebilecekleri kısaca açıklamaya çalışayım .ilk olarak Burner sökülürken reflektör zarar görüyor be en az %30 oranında bir ışık kaybınız oluyor bu ışık kaybı cihazınıza ekstra ısı olarak dönüyor , yani dışarı çıkamayan ışık içeride ısı oluşturuyor normal olarak . Sonraki aşamada ise çin malı kalitesiz burner takılıyor ki bu burner'lerin ömrü şukadar gider diyen biri olamaz 1 saat de gidebilir 1 ayda gidebilir . gelelim 3. aşamaya burner el ile takıldığından ışık odaklaması , performans testi ve burner'in reflektör içindeki pozisyonu tam olarak ayarlanamıyor .Bunun ne gibi zararları olabilir ? Burner reflektör içinde her yöne mikron düzeyinde aynı uzaklıkta olmazsa Reflektörün bir tarafı diğer taraflara göre daha fazla ısınacağı gibi burner'in de bir tarafı daha fazla ısınıyor bu durum ise zaten ömrü kısa olan çin malı burner'in ömrünü dahada kısaltıyor ve bu oranların fazlalığına göre patlamasına yan inflak edip cihazınıza ve belkide size zarar vermesine bile yol açıyor .


Profesyonel Seo said...

Amatör ellerde yenilenen bir Projeksiyon Lambası ilk olarak paranıza sonrasında sağlığınıza zarar verir , bazı durumlarda ise yangına yol açtığıda görülmüştür . Lamba Yenileme teknolojisini Dünyada ilk olarak yapan BetaVizyon bu konudaki yöntem patenti ve Kendi geliştirdikleri cihazın patent işlemlerini yapmıştır ve bu konuda dışarı bilgi ve cihaz satışı yapmamaktadır bu yüzden BetaVizyon haricinde dışarıda yaptırdığınız Lamba Yenileme işlemlerinde bu yukarıda saydığım ve anlatmaya çalıştığım herşey başınıza gelebilir . Şimdi gelelim lamba yenileme aşamalarına . ilk olarak Projeksiyon Lambanız büyük bir özen ile sökülür ve reflektörü BetaVizyon tarafıdan geliştirilen cihaza yerleştirilir , Sonrasında cihaz tarafından sökülen Burner çıkartılır . Burada dikkatinizi çekmek istiyorum hiçbir aşamada Reflektörünüze El ile bir müdehale yapılmamaktadır . BetaVizyon tarafından üretilen cihazınıza tam olarak uyumlu olan Burner yine Lamba Yenileme cihazı ile reflektörünüze monte edilir ve bu sırada yine cihaz tarafından mikron hassasiyetinde ışık odaklamaları ve reflektör pozisyon ayarları yapılır .



Tüm yenileme işlemleri bittikten sonra Projeksiyon Lambanız yine teslim edilmez bu sefer test bölümümüze gönderilen lambanızı profesyonel ekibimiz kontrol etmeye başlar bu aşamada eğer kendi cihazınızı göndermişseniz sizin cihazınız ile , eğer göndermemişseniz lambanıza uyumlu olan bir projeksiyon  cihazı ile test yapılır . Test aşamalarında herhangi bir problem ile karşılaşıldığında eğer düzeltilebilir ise düzeltilir eğer düzeltilecek bir durum yok ise yeniden Lamba Yenileme Merkezine gönderilerek Lamba Yenileme işlemi tekrarlanır . Tüm bu işlerden sonra Lambanız Vakumlu ambalajlara konularak size kargolanır yada siz direk gelip teslim alırsınız . Evet bir yazının daha sonuna geldik bir sonraki yazıda görüşmek üzere sağlıcakla kalın ve son olarak aşağıda size BetaVizyon ile ilgili bilgileri iletiyorum ve kesinlikle BetaVizyon ile konuşmadan ne Lamba Yeniletme yapın nede Lamba Satın alın .



BetaVizyon Projeksiyon

Tel : 0212 521 57 50

Web : http://www.BetaProjeksiyon.com/








Tag : burner değişimi, lamba yenileme, projeksiyon, projeksiyon burner, projeksiyon lambası, projeksiyon tamir, reflektör,